Whey Isolaat - XXL Nutrition

Whey Isolaat - XXL Nutrition

24,95€

Meer info

Whey Isolate bevat de allerbeste kwaliteit gefiltreerde instant whey isolaat. En met maar liefst 93% puur eiwit is dit zonder twijfel één van de meest zuivere eiwitshakes ter wereld. Een ongekende prestatie als je je bedenkt dat veel shakes maar net de 50% passeren. Whey Isolate verplettert met zijn sublieme kwaliteit elke andere eiwit variant. Het is dan ook de meest effectieve eiwitbron om je potentiële spiergroei in hoog tempo tot op de laatste millimeter te realiseren. En dat met de kleinst mogelijke hoeveelheid vet. Whey Isolate is door het extreem lage vet- en koolhydraatgehalte tevens zeer geschikt tijdens een cut of eiwitdieet.
 
Elke shake zit barstensvol aminozuren die stuk voor stuk het herstel en de groei van je spieren ondersteunen. Het aminozuurprofiel van Whey Isolate vertoont van alle mogelijke eiwitbronnen het meeste gelijkenis met ons lichaamseigen eiwit. De aminozuren sluiten daardoor naadloos aan op de menselijke eiwitbehoeften en worden bijna onmiddellijk opgenomen. Bovendien is Whey Isolate rijk aan BCAA’s. Biologisch onderzoek laat zien dat deze specifieke aminozuren het herstel na de training bespoedigen en de strijd aangaan met spierafbraak. 

Koning onder de eiwitshakes

Whey Isolate is heer en meester op nog vele andere fronten. Veel gebruikers zijn zeer lovend over de natuurlijke en frisse smaak. Bovendien lost het zo goed op dat shaken eigenlijk niet nodig is, roeren met een vork is al voldoende. De shakes zijn ook nog eens lichtverteerbaar en vrijwel lactose- en vetvrij. Whey Isolate is vanwege de snelle opname ideaal om na de training en bij het ontbijt in te nemen.

Whey Isolate van XXL Nutrition exclusieve smaken

  • Naturel (pure whey isolaat zonder toevoegingen)
  • Banaan
  • Vanille
  • Aardbei
  • Chocolade
  • Cookies & Cream
  • Kokos
  • SteviaVanille (gezoet met stevia)
 

Gebruik Whey Isolaat 

Los per shake 2 maatscheppen Whey Isolate op in tenminste 250 ml water of melk. Elke maatschep bevat circa 18 gram Whey Isolate.
 
 

Supplement Facts

Inhoud: 1000 gram / 2500 gram

Grootte Dosering: 36 gram (2 scoops)

Aantal Doseringen per verpakking: 28 / 69

Voedingswaarde (Naturel) per:100 gram36 gram 
Energie 1590,0 KJ/ 370,0 kcal  572,4 KJ/ 133,2 kcal
Eiwit 93,0 gram  33,5 gram
Koolhydraten   2,0 gram    0,7 gram
    waarvan suiker   1,9 gram    0,7 gram
Vet   1,0 gram    0,4 gram
    waarvan verzadigd   0,4 gram    0,1 gram
Vezels   0,8 gram    0,3 gram
Natrium   0,2 gram    0,1 gram

Meest verkocht

Newsletter

Categorie

Mijn account