Libido 7

Libido 7 60 tabletten

69,95€

Meer info

Vergroot je penis met 1 tot 7 centimeter in een paar weken met dit unieke penis vergroting programma. Wij kunnen je penis groter maken! Libido7 is anders dan welke andere pil of techniek die je ooit hebt gezien, dit komt omdat Libido7 ook echt werkt. Geen enkele pil komt in de buurt van het resultaat welke Libido7 bereikt.

Ingrediënten:

 • L- Arginine.
  Werkt als lustopwekker doordat het de neurotransmitters die de prikkeling veroorzaken, verhoogt. L- Arginine is ook heel geliefd onder bodybuilders en atleten, die het gebruiken om de spiermassa te vergroten en het vet te verminderen.
  L- Arginine zorgt voor het vrijkomen van groeihormonen uit de hypofyse. Groeihormonen stimuleren de groei van de spieren en versterken tegelijkertijd de stofwisseling in de vetcellen. De mogelijkheid om een erectie te krijgen is direct verbonden met de hoeveelheid L- Arginine en zuurstof die het bloed naar de penis brengt.
 • Calcium
  Gaat zenuw spanning en prikkelbaarheid tegen, u voelt zich meer ontspannen.
 • Siberische Gingseng.
  Onderzoek heeft aangetoond dat Gingseng de groei van de geslachtklieren bevordert en de potentie van het sperma verbeterd.
 • Muira Puama.
  Zeer krachtig afrodisiacum en stimulerend middel, onderzoek heeft aangetoond dat binnen 2 weken na gebruik 62 % van de proefpersonen met een verminderde geslachtdrift hiervan is verholpen.
 • Tribulus Terrestris
  Een product met een wetenschappelijke onderbouwing, klinisch onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de produktie van testosteron met 50% tot 70% stijgt bij een juist gebruik van Tribulus Terrestris. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en leverfuncties.
 • Epimedium Sagittum
  Bevordert de bloed toevoer naar de penis en naar de erogene zonnes om de penis, de bloed vaten gaan openstaan en de penis zal langer en dikker worden dan nooit te voren.

Meest verkocht

Newsletter

Categorie

Mijn account