Hydrohyal: Anti-Aging formule

Hydrohyal: N-acetyl-D-glucosamine, Anti-Aging formule

56,00€

Meer info

Plantina Hydrohyal helpt de normale structuur, elasticiteit en het uiterlijk van de huid te behouden. Het helpt de hydratatie van de huid en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Probeer Plantina Hydrohyal bij de eerste tekenen van huidveroudering. Het maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.

Plantina Hydrohyal wordt gemaakt volgens een uniek enzymatisch procedé uit de schelpen van krabben en garnalen. Deze schelpen voor de productie van N-acetyl-D-glucosamine zijn vrij van antibiotica. De kunst is altijd om voor het verwerken in een tablet een stabiel product te krijgen. Door het speciale procédé van de grondstof Kaneka N-acetyl-d-glucosamine is dat voor Plantina Hydrohyal gelukt. In het lichaam wordt uit N-acetyl-D-glucosamine, afgekort NAG, hyaluronzuur gevormd. Hyaluronzuur is één van de belangrijkste bestanddelen van bindweefsel en huid.

Ingrediëntenlijst

N-acetyl-D-glucosamine, vulstof (microkristallijne cellulose), glansmiddel (magnesiumstearaat), stabilisator (siliciumdioxide).

Bevat de volgende allergenen (volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/a9/EC en 2006/142/EC; en updates)

Chitine van schaal- en weekdieren, zoals krab en garnaal.

Meest verkocht

Newsletter

Categorie

Mijn account