Faq

Zijn de beschikbare producten recept verplicht?

Al deze producten komen volkomen uit natuurlijke ingrediënten, daarom om het te kopen is geen recept vereist.

Zijn deze producten ook te koop bij de drogist of in de apotheek?

Alle producten zijn de wetenschappelijk geformuleerd medische middelen, wiens beschikbaarheid proberen wij op een passende wijze te regelen. Daarom dus onze producten worden niet in de drogist of in elke andere winkel verkocht. Dankzji het feit, dat het alleen via de internet wordt verkocht, het stelt ons in staat om de welzijn van de productie en distributie te controleren. Dus u kunt er zeker van zijn dat wij geven niet alleen over uw privacy, maar ook de gezondheid.

Zal iemand weten wat ik kocht?

Wij hechten veel belang aan de privacy van onze klanten. De bestelde producten worden in onopvallende grijze dozen verpakt en met een gerenommeerd koeriersbedrijf naar het door jou opgegeven adres verstuurd. Na de bestelling word je via mail over de exacte leveringsdatum geïnformeerd zodat je persoonlijk het pakket kunt ontvangen. Uit voorzorg versturen wij de pakketten nooit via de reguliere postdiensten.

Hoe lang duurt de realisatie van de bestelling?

Al de bestellingen worden binnen 1 werkdag gerealiseerd en het product word door leveringsbedrijf geleverd. U word geinformeerd over de exacte leveringstijd, zodat u zeker van kunt zijn dat het rechtstreeks in uw handen komt.

Wat is de kost van de verzending?

Ongeacht de grootte van uw bestelling, de verzendkosten zijn altijd 10€

Zal ik zeker blij zijn van de resultaten?

Wij zijn zeker van de werking van onze producten. Maar mocht u echter toch niet tevreden zijn over de resultaten van de kuur, zullen wij elke retour gezonden ongeopende verpakking terugbetalen.

Zijn deze supplementen veilig?

Al deze supplementen zijn geproduceerd in 100% van de ingrediënten met natuurlijke oorsprong en daarom zijn ze veilig en geen bijwerkingen veroorzaken.

Wat gebeurt met mijn gegevens die ik geef bij het aankoop?

Wij stellen de persoonlijke gegevens van onze klanten nooit aan derden beschikbaar noch verkopen wij deze gegevens.

Hoe kan ik betalen voor levering?

U zult direct aan de koerier bij levering betalen.

Wat zal er gebeuren met de bestelling, als niemand thuis zal zijn om het af te halen?

Wij doen er alles aan om te zorgen, dat u ontvangt de bestelde producten, dat is de reden waarom de koerier zal u altijd op de hoogte van de leveringsdatum houden. Indien toch gebeurt, dat op de leveringsadres niemand zal zijn, de koerier zal nog twee keer het pakket proberen te leveren.

Meest verkocht

Newsletter

Categorie

Mijn account