ErectaKraft 10 tabletten

ErectaKraft 10 tabletten

39,50€

Meer info

Erectakraft verbetert uw sexuele prestatie en de kracht van uw erectie en laat u en dus ook uw partner heerlijk optimaal genieten van langdurige sex. Van Erectakraft raakt u sneller opgewonden en ontspannen. Uw erectie blijft langdurig hard en u geniet daardoor langer van sex.
Erectakraft stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen, waardoor de bloedvaten in de zwellichamen verwijden en zich beter kunnen vullen met bloed. Dat betekent voor u een harde erectie die langdurig aanhoudt zelfs als u al een orgasme heeft gehad.
Erectakraft heeft een positieve invloed op uw hormonen waardoor het uw lustgevoel versterkt. Dit verhoogde lustgevoel zorgt dat u meer zin in sex heeft. U zult dus vaker zin in sex hebben maar ook vaker sex kunnen hebben met Erectakraft

Ingrediënten van Erectakraft :
Erectakraft is samengesteld uit krachtige en 100% natuurlijke kruiden, terwijl de werking wel lijkt op andere chemische middelen. Uit de testen blijkt dat één tot twee tabletten Erectakraft dezelfde werking heeft als twee x 50mg van een ander middel. Echter heeft Erectakraft geen bijwerkingen en is zonder doktersrecept verkrijgbaar.

Ingrediënten

Maca Dry Extract

  50 milligram

Guarana Extract

  50 milligram

Kola Nut Extract

  50 milligram

Muira Puama   

  50 milligram

L-Taurine

  50 milligram

Zinc Monometh.

  41,7 milligram

Vitamine B3

  27,6 milligram

Ginkgo Biloba

  20 milligram

L-arginine

  10 milligram

Overige ingrediënten: Cellulose microkristallijn, Calcium fosfaat di hydraat, Croscarmellose sodium, Magnesiumstearaat, Sillicum dioxide, Titaniumdioxide HydorxypropylMethyl cellulose
Guarana extract heeft sexueel stimulerende werking. In Brazilië werd dit kruid al lang beschouwd als een zeer krachtig afrodisiacum. Guarana zorgt ook voor betere en langere prestaties, omdat het uithoudingsvermogen beduidend beter word.
Kola Nut extract is een stimulerende Afrodisiacum, die in Afrika al heel lang werd gebruikt. Volgens Daniel Gagnon, medische drogist en auteur van Liquid Herbal Drops is Kola Nut een must in het sexleven.
Muira Puama is een natuurlijke lustopwekker en dat is bewezen door een klinisch onderzoek. Muira Puama werd vroeger ook al als een lustopwekkend en stimulerend middel vaak gebruikt door Braziliaanse en Peruaanse indianen. Muira Puama is op dit moment de beste natuurlijke kruid tegen erectieproblemen en gebrek aan sexuele lust. Zinc Monomethione is belangrijk voor de algemene sexuele gezondheid. Het verhoogt de productie van het testosteron, die belangrijk is voor de potentie en sexuele ontwikkeling. Ook bevordert het de mobiliteit van de zaadcellen.
Ginkgo extract (Ginkgo Biloba) stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen doordat de wand van de bloedvaten verwijdt.
L- Arginine werkt lustopwekkend en zorgt voor de verwijding van de bloedvaten. Dat geeft een zeer positieve uitwerking op de erectie.
Calcium zorgt ervoor dat u ontspannen wordt en gaat zenuwspanning en prikkelbaarheid tegen.

Meest verkocht

Newsletter

Categorie

Mijn account