Erect recover 30 tabletten

Erect recover 30 tabletten

42,50€

Meer info

Erect Recover helpt u bij het aan maken van zaadcellen waardoor uw testosteronspiegel stijgt. Hierdoor zult u meer zin in sex krijgen en zult u vaker tot een orgasme kunnen komen. Erect Recover is de natuurlijke en veilige manier om uw potentie te verbeteren en uw erectie te stimuleren. Door de zorgvuldig samengestelde kruiden van Erect Recover zal uw erectie weer de kracht uit uw puberteit evenaren. Erect Recover werkt niet zoals de bekende aangeboden erectiepillen. Sommige erectiepillen stellen eigenlijk het probleem alleen maar uit.

Erect Recover werkt net iets anders; het is een krachtige herstelkuur die als doel heeft de bron van het probleem aan te pakken. Veel chemische producten zijn vaak zo sterk dat u er al heel snel afhankelijk van bent terwijl de oplossing waarschijnlijk veel simpeler en goedkoper is. Uw erectie heeft meestal alleen maar een goede boost nodig om weer goed te functioneren.

Ingrediënten per 2 tabletten:

  • Ginseng 317 mg
  • Damiana (Turnera aphrodisiaca) 150 mg
  • Muira Puama (Ptychopetalum) 150 mg
  • Zaagpalm (Seronoa repens) 150 mg


Overige ingrediënten:
Calsiumfosfaat, Microcristallinne Cellulose, Croscarmellose Natrium, Stearinezuur, Magnesium Stearaat, Silicium Dioxide.

Meest verkocht

Newsletter

Categorie

Mijn account