Cellskin Gel

Cellskin Gel

29,00€

Meer info

Cellskin Gel is een voedende, rijke gel die overal op ons lichaam kan worden gebruikt om te helpen bij het uitbalanceren, herstellen, verjongen, beschermen en verstevigen van de huid.

Het lichaam neemt de colloïdale voedingsstoffen in Cellskin Gel en Cellfood snel op. Colloïdale deeltjes zijn bijzonder klein en hebben een negatieve lading, waardoor ze blijven rondzweven in vloeistof. Daar de meeste lichaamsvloeistoffen zoals bloed en lymfevocht eveneens colloïdaal en negatief geladen zijn, wordt Cellskin Gel als lichaamseigen herkend en toestaat direct door de huid de dieper gelegen cellen en het bloed binnen te dringen. De overeenkomst met lichaamsvloeistoffen zorgt er eveneens voor dat de bio-beschikbaarheid van de colloïdale voedingsstoffen voor de lichaamscellen wordt verhoogd. Dit helpt de huid weer in evenwicht te brengen en het lichaam beter te doen functioneren.

Ingredienten:
Cellfood, aloë vera, kamille, glycerine, polysaccharide gom, wonderolie met sulfaat, soduim meta silicaat, organische fossiele stoffen, methyl paraben.

Meest verkocht

Newsletter

Categorie

Mijn account